Naujienos

Naujienos

2024.06.10

„Europa Uomo“ pokalbių robotas, kalbantis net 98 kalbomis!

„Europa Uomo“ į savo svetainę įtraukė pokalbių robotą arba kitaip - virtualų asistentą, kuris gali atsakyti į klausimus apie prostatos vėžio diagnozę ir gydymą net 98 skirtingomis kalbomis!
 
Pokalbių robotai yra kompiuterinės programos, kurios naudoja dirbtinį intelektą, kad imituotų žmonių pokalbius žinutėmis, naudojant paprastą pokalbio kalbą. Daugelis komercinių svetainių jas naudoja atsakydami į paprastas klientų užklausas, tačiau „Europa Uomo“ atveria naujas galimybes vėžio srityje. Pokalbių robotas pagamintas bendradarbiaujant su Švedijos AI įmone “Devinncoo”, kur buvo „apmokytas“ atsakyti į klausimus apie prostatos vėžį, remiantis Europos urologijos asociacijos gairėmis.
 
Šis pokalbių robotas gali būti naudingas kiekvienam prostatos vėžiu sergančiam pacientui ar slaugytojui. Tai naujas būdas kiekvienam gauti patikimos informacijos apie prostatos vėžį savo kalba. Pokalbių robotas automatiškai konvertuoja kalbą, tad atsakymą pateikia tokia pat kalba, kokia buvo įrašytas klausimas. Svarbu paminėti, kad virtualus asistentas jokiu būdu nepakeičia gydytojų rekomendacijų, tačiau gali suteikti vertingos informacijos, kuri gali padėti vyrams priimti svarbius sprendimus dėl tyrimų ar gydymo.
 
Norėdami naudotis pokalbių robotu eikite į „Europa Uomo“ svetainę: https://www.europa-uomo.org/. Paspauskite specialų mygtuką apačioje dešinėje (žr. rodyklę paveikslėlio dešinėje žemiau) ir užduokite klausimą savo kalba!
 
Sprendimas: Rokas seo